...................... OKULU 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5. SINIF İngilizce 2. DÖNEM 1. SINAV KAĞIDI

AD-SOYAD:....................................... NO:........


sinavbak.com

  • 1)

    A: What kind of movies do you like?

    B: I like ................. movies.

    Yukarıda verilen boşluğa görsele göre hangisi getirilmelidir?

    A) Cartoon   
    B) Romantic   
    C) Science fiction
    D) Animation
    Cevap:

    C

  • 2)

    I want to watch ......................... 

    Yukarıda verilen boşluğa görsele göre hangisi getirilmelidir?

    A) Cartoon   
    B) Romantic   
    C) Science fiction
    D) Animation
    Cevap: A
  • 3)

    Mehmet: I have a headache.

    Mehmet için aşağıdakilerden hangisi doğrudur?


    Cevap: A
  • 4)

    Murat has a stomachache.

    Murat için aşağıdakilerden hangisi doğrudur?


    Cevap: A
  • 5)

    His ........... broken.

    Yukarıda verilen boşluğa görsele göre hangisi getirilmelidir?

    A) arm
    B) leg
    C) head
    D) brain
    Cevap: A
  • 6)

    If you carry a lot of heavy things than you could have  a .........................

    Yukarıda verilen boşluğa hangisi getirilmelidir?

    A) toothache
    B) headache
    C) sore throat
    D) backache
    Cevap: A
  • 7)

    If you feel cold then you should get a ............................  

    Yukarıda verilen boşluğa hangisi getirilmelidir?

    A) ice cream
    B) coke
    C) blanket
    D) water
    Cevap: A
  • 8)


    He is a ................... man.

    Görsele göre verilen boşluğa hangisi getirilmelidir?

    A) weak
    B) tall
    C) strong
    D) short
    Cevap: C
  • 9)

    This clown is .................

    Görsele göre verilen boşluğa hangisi getirilmelidir?

    A) sad
    B) happy
    C) silent
    D) quiet
    Cevap: C
  • 10)

    She is so .........................

    Görsele göre verilen boşluğa hangisi getirilmelidir?

    A) beautiful
    B) ugly
    C) hatred
    D) sad
    Cevap: C
  • 11)

    * invitation card    

    * candles                       

    * gift         

    Aşağıda verilenlerden hangisinin karşılığı yukarıda verilmemiştir?


    Cevap: C
  • 12)

    Verilen görsel için aşağıdakilerden hangisi doğrudur?

    A) It's a birthday gift
    B) It's a clown
    C) It's a birthday candle
    D) It's a birthday invitation
    Cevap: C
  • 13)

    A: What time is it?

    B: .................................


    Yukarıda verilen diyaloğu görsele göre tamamlayınız?

    A) It's nine o'clock
    B) It's eight o'clock
    C) It's nine to ten
    D) It's half past  nine

    Cevap: C
  • 14)

    A: What are you doing?

    B: ...............................

    Verilen görsele göre yukarıdaki diyaloğu tamamlayan doğru seçeneği bulunuz?

    A) I'm brushing my teeth
    B) I'm combing my hair
    C) I'm dressing
    D) I'm washing my hands
    Cevap: C
  • 15)

    A: What are you doing?

    B: ...............................

    Verilen görsele göre yukarıdaki diyaloğu tamamlayan doğru seçeneği bulunuz?

    A) I'm brushing my teeth
    B) I'm combing my hair
    C) I'm dressing
    D) I'm washing my hands
    Cevap: C
Yorum Yap
Gönder