...................... OKULU 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 4. SINIF İngilizce 1. DÖNEM 2. SINAV KAĞIDI

AD-SOYAD:....................................... NO:........


sinavbak.com

  • 1)


    He is .........................
    Yukarıda verilen boşluğa hangisi getirilmelidir?
    A) reading a book
    B) ridng a bike
    C) riding a horse
    D) riding a car
    Cevap: B
  • 2)


    He is .........................
    Yukarıda verilen boşluğa hangisi getirilmelidir?
    A) reading a book
    B) ridng a bike
    C) riding a horse
    D) riding a car
    Cevap: D
  • 3)


    She is .........................
    Yukarıda verilen boşluğa hangisi getirilmelidir?
    A) reading a book
    B) ridng a bike
    C) riding a horse
    D) riding a car
    Cevap: A
  • 4)

    Verilen görsele göre hangisi doğrudur?
    A) playing chess
    B) playing soccer
    C) playing basketball
    D) playing video
    Cevap: A
  • 5)


    Verilen görsele göre hangisi doğrudur?
    A) They are playing chess
    B) They are playing soccer
    C) They are playing basketball
    D) They are playing video
    Cevap: B
  • 6)



    Verilen görsele göre hangisi doğrudur?
    A) They are playing chess
    B) They are playing soccer
    C) They are playing basketball
    D) They are playing video
    Cevap: C
  • 7)


    Verilen görsele göre hangisi doğrudur?
    A) They are playing chess
    B) They are playing soccer
    C) They are playing basketball
    D) They are playing video
    Cevap: D
  • 8)

    I like ...............

    Verilen görsele göre noktalı yere hangisi getirilmelidir?
    A) snoring
    B) sleeping
    C) running
    D) swimming
    Cevap: B
  • 9)

    I don't like ...............

    Verilen görsele göre noktalı yere hangisi getirilmelidir?
    A) snoring
    B) sleeping
    C) running
    D) swimming
    Cevap: D
  • 10)

    A: Can he ride a bike?
    B: ..........................

    Verilen görsele göre noktalı yere hangisi getirilmelidir?
    A) Yes, he can.
    B) Yes, she can.
    C) No, he can't.
    D) Yes, she can't.
    Cevap: A
  • 11)

    A: Can she play guitar?
    B: ..........................

    Verilen görsele göre noktalı yere hangisi getirilmelidir?
    A) Yes, he can.
    B) Yes, she can.
    C) No, he can't.
    D) Yes, she can't.
    Cevap: B
  • 12)
    I. Open: Açmak
    II. Tree: Ağaç
    III. Jump: Zıplamak

    Yukarıda verilen kelime ve Türkçe eşleştirmelerinden hangisi veya hangileri doğrudur?
    A) I ve II
    B) II ve III
    C) I ve III
    D) I, II ve III
    Cevap: D
  • 13)
    I. Try: Kullanmak
    II. Close: Kapatmak
    III. Fly: Uçmak

    Yukarıda verilen kelime ve Türkçe eşleştirmelerinden hangisi veya hangileri doğrudur?
    A) I ve II
    B) II ve III
    C) I ve III
    D) I, II ve III
    Cevap: B
  • 14) Aşağıda verilen eşleştirmelerden hangisi doğru değildir?
    A) Fifty six: 56
    B) Seventy one: 71
    C) Fourty eight: 84
    D) Thirty two: 32
    Cevap: C
  • 15) 43 + 21 işleminin sonucu hangisinde doğru olarak verilmiştir?
    A) Fifty four
    B) Fourty four
    C) Sixty four
    D) Sixty seven
    Cevap: C
Yorum Yap
Gönder