...................... OKULU 2019-2020 EĞTİM ÖĞRETİM YILI 4. SINIF İngilizce DERSİ 1. DÖNEM 1. SINAV KAĞIDI

Ad-Soyad:....................... No:........
  • 1) Aşağıdakilerden Hangisi farklıdır
    A) teacher
    B) student
    C) school
    D) T-shirt
    Cevap: D

  • 2) Aşağıda verilen ülke ve İngilizce eşleştirmelerinden hangisi doğru değildir?

    A) Fransa: France
    B) Rusya: Russia
    C) Almanya: Greece
    D) İspanya: Spain

    Cevap: C

  • 3)

    It's a ................. flag.
    Yukarıda verilen boşluğa hangisi getirilmelidir?

    A) American
    B) Chine
    C) Turkish
    D) German

    Cevap: D

  • 4) What nationality are you?
    Sorusunun cevabı hangisi olamaz?

    A) I'm Greece
    B) I'm Mexican
    C) I'm Colombian
    D) I'm from Turkey

    Cevap: D

  • 5) 46 sayısının İnglizce yazılışı hangisinde doğru olarak verilmiştir?

    A) Fourty one
    B) Fourty six
    C) Thirty seven
    D) Fourty nine

    Cevap: B

  • 6)

    It is a .............
    Yukarıda verilen boşluğa görsele göre hangisi getirilmelidir?

    A) door
    B) window
    C) house
    D) car

    Cevap: B

  • 7) Can i barrow your book? cümlesine hangisini söylemek doğru olur?

    A) Yes, you can take.
    B) Yes, you can sleep.
    C) No, you can't talk.
    D) Yes, we can play game.

    Cevap: A

  • 8) 45 + 24 = ............................. işleminin sonucu hangisinde doğru olarak verilmiştir?

    A) Seventy six
    B) Fifty eight
    C) Eight two
    D) Sixty nine

    Cevap: D

  • 9)

    Verilen görsele göre hangisi uygun olur?

    A) Be quiet
    B) Sit down
    C) Eat your lunch
    D) You can sleep

    Cevap: A

  • 10)

    He is ......................
    Görsele göre boşluğa hangisi getirilmelidir?

    A) walking
    B) bicycling
    C) swimming 
    D) flying

    Cevap: B

  • 11) Şahin: May I turn on the lights?
    Süleyman:………………………

    a)Yes,you may
    b)Sorry,not right now
    c)Of course
    d)Ok
    Cevap: B

  • 12)

    It's a ................. flag.
    Yukarıda verilen boşluğa hangisi getirilmelidir?

    A) American
    B) Chine
    C) Turkish
    D) German

    Cevap: C

  • 13) Ninety seven sayısı aşağıdakilerden hangisidir?

    A) 87
    B) 79
    C) 97
    D) 66

    Cevap: C

  • 14) Ali: Where are you from?
    Ahmet: I'm from Greece.
    Verilen konuşmaya göre Ahmet nereliymiş?

    A) Yunanistan
    B) Bulgaristan
    C) Almanya
    D) İngiltere

    Cevap: A

  • 15)

    It is a .............
    Yukarıda verilen boşluğa görsele göre hangisi getirilmelidir?

    A) teacher
    B) pencil sharpener
    C) book
    D) book holder

    Cevap: B

  • 16) 72 sayısının İnglizce yazılışı hangisinde doğru olarak verilmiştir?

    A) Seventy two
    B) Seventy seven
    C) Seventy
    D) Seventy nine

    Cevap: A

  • 17) Twenty one + thirty three = ? işleminin sonucu hangisinde doğru olarak verilmiştir?

    A) 50
    B) 54
    C) 59
    D) 61

    Cevap: B

  • 18)
    >
    It is a .............
    Yukarıda verilen boşluğa görsele göre hangisi getirilmelidir?

    A) desk
    B) suitcase
    C) bookshelf
    D) blackboard

    Cevap: C

  • 19)

    The cat ............ the mouse.
    Görsele göre boşluğa hangisi getirilmelidir?

    A) catch
    B) run
    C) lose
    D) kiss

    Cevap: A

  • 20) Eighty five sayısı aşağıdakilerden hangisidir?

    A) 79
    B) 85
    C) 58
    D) 95

    Cevap: B




  • İngilizce Dersi Öğretmeni
    ....................

    Başarılar Dilerim




 Yorum Yap (0)


* Buraya tıklayarak kaydolabilirsiniz.