...................... OKULU 2019-2020 EĞTİM ÖĞRETİM YILI 2. SINIF İngilizce DERSİ 1. DÖNEM 1. SINAV KAĞIDI

Ad-Soyad:....................... No:........
  • 1)

    Verilen görsele göre hangisini söylemek doğru olur?

    A) Good night
    B) Good morning
    C) Good bye

    Cevap: A

  • 2)


    A: How are you?
    B: I'm ....................
    Yukarıdaki boşluğa görsele göre hangisi gelmelidir?

    A) bad
    B) good
    C) exhausted

    Cevap: B

  • 3) Aşağıdakilerden hangisi sabah selamlaşma cümlesidir?

    A) Good evening
    B) Good morning
    C) Good night

    Cevap: B

  • 4) Aşağıdakilerden hangisi çoğuldur?

    A) Book
    B) Fishes
    C) Chair

    Cevap: B

  • 5) Aşağıda verilen kelimelerden hangisinin yazımı doğru değildir?

    A) Chair
    B) Computer
    C) Papır

    Cevap: C

  • 6)

    Görsele göre hangisi doğrudur?

    A) Yellow back bag
    B) Green chalk board
    C) Yellow note book

    Cevap: A

  • 7)

    Görsele göre hangisi doğrudur?

    A) Sit down
    B) Sit up
    C) Lay down

    Cevap: A

  • 8) Aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?

    A) 4 - four
    B) 2 - three
    C) 7 - seven

    Cevap: B

  • 9)

    Görsele göre hangisi doğrudur?

    A) Drawing
    B) Cutting
    C) Reading

    Cevap: B

  • 10) Aşağıda verilen kelimelerden hangisinin yazımı doğru değildir?

    A) Football
    B) Door
    C) Vindow

    Cevap: C

  • 11)

    Görsele göre hangisi doğrudur?

    A) Chalk board
    B) Student
    C) Window

    Cevap: A

  • 12)

    Görsele göre hangisi doğrudur?

    A) Drawing
    B) Cutting
    C) Reading

    Cevap: A

  • 13)


    Aşağıda verilen renklerden hangisinin karşılığı resimde yoktur?

    A) red
    B) blue
    C) green

    Cevap: C

  • 14)

    Görsele göre hangisi uygundur?

    A) Good night
    B) Good morning
    C) Good bye

    Cevap: B

  • 15) Aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?

    A) up - down
    B) left - right
    C) door - window

    Cevap: C

  • 16)

    Görsele göre hangisi doğrudur?

    A) Drawing
    B) Cutting
    C) Reading

    Cevap: C

  • 17) five + two = .............
    Boş bırakılan yere hangisi getirilmelidir?

    A) six
    B) seven
    C) eight

    Cevap: B

  • 18) one, two, three, ................ 
    Boşluk bırakılan yere hangisi gelmelidir?

    A) four
    B) five
    C) six

    Cevap: A

  • 19)

    Görsele göre hangisi uygundur?

    A) Happy birthday
    B) Good to see you
    C) I'm sorry

    Cevap: A

  • 20)

    Görsele göre hangisi doğrudur?

    A) How old are you?
    B) My name is Mehmet
    C) Good bye

    Cevap: C




  • İngilizce Dersi Öğretmeni
    ....................

    Başarılar Dilerim




 Yorum Yap (0)


* Buraya tıklayarak kaydolabilirsiniz.