AÖL İnglizce Soruları 6 ( 2018-2019 AÖL 2.Dönem 1.Oturum İngilizce 244)
  • 1) Last night, my brother had - - - - slept by the time my father came.

    A) yet
    B) for
    C) since
    D) already

    Cevap: D

  • 2) Peter : How did you break your arm?
    Mandy : - - - -.

    A) While I was skiing
    B) In the garden
    C) Last month
    D) This one

    Cevap: A

  • 3) The police might have caught the thief if they - - - - earlier.

    A) would arrive
    B) had arrived
    C) arrived
    D) arrive

    Cevap: B

  • 4) Jane : Where did Jason go last year?
    Alan : He went - - - -.

    A) at weekend
    B) after an hour
    C) to Los Angeles
    D) with his family

    Cevap: C

  • 5) Jack enjoys - - - - to classical music.

    A) listen
    B) listens
    C) listened
    D) listening

    Cevap: D

  • 6) I think you - - - - a good decision.

    A) make
    B) will make
    C) are making
    D) are going to make

    Cevap: B

  • 7) Tim : Hi, Mandy. What’s wrong with you?
    Mandy : I - - - -.

    A) got home
    B) loved camping
    C) failed my exam
    D) finished my work

    Cevap: C

  • 8) Susan prefers knitting - - - - pottery.

    A) to
    B) with
    C) than
    D) from

    Cevap: A

  • 9) Mary failed most of her exams and now she wishes she had - - - - harder.

    A) met
    B) studied
    C) played
    D) cleaned

    Cevap: B

  • 10) William: I will design, repair or reprogram the robots. I’m going to be a/an - - - -.

    A) biomedical engineer
    B) agricultural manager
    C) mechatronics engineer
    D) smart-building technician

    Cevap: C

  • 11) They would rather have lunch at home - - - - go to a restaurant.

    A) to
    B) at
    C) for
    D) than

    Cevap: D

  • 12) She - - - - in Spain before she went to Norway.

    A) lives
    B) is living
    C) will live
    D) had lived

    Cevap: D

  • 13) Jason is - - - - on volleyball. He plays for the school team.

    A) keen
    B) fond
    C) good
    D) prefer

    Cevap: A

  • 14) Mary sprained her - - - -. She couldn’t use her hand for two weeks.

    A) ankle
    B) head
    C) wrist
    D) knee

    Cevap: C

  • 15)  - - - - Jason was watching TV, his son was reading the newspaper.

    A) Before
    B) While
    C) Since
    D) After

    Cevap: B

  • 16) Peter :  Can we meet at three o’clock tomorrow?
    Samuel : - - - -. It suits me.

    A) Yes, sure.
    B) I don’t think so
    C) I’m afraid I can’t
    D) I have another meeting

    Cevap: A

  • 17)





    Cevap: A

  • 18) A/an - - - - person always comes on time; not late.

    A) honest
    B) reliable
    C) punctual
    D) confident

    Cevap: C

  • 19) My brother broke his leg two days - - - -.

    A) tomorrow
    B) yesterday
    C) last
    D) ago

    Cevap: D

  • 20) The museum is closed. We - - - - visit it today.

    A) can
    B) can’t
    C) would
    D) wouldn’t

    Cevap: B





 Yorum Yap (0)


* Buraya tıklayarak kaydolabilirsiniz.