AÖL İnglizce Soruları 5 ( 2018-2019 AÖL 2.Dönem 1.Oturum İngilizce 181)

AD-SOYAD:....................................... NO:........


sinavbak.com

  • 1) Emma: Hey!  My name is Emma.
    What is - - - - name?
    James: Hi Emma, my name is
    James.
    A) his
    B) your
    C) her
    D) their
    Cevap: B
  • 2) Alicia : - - - -?
    Jonathan : He is from Turkey
    A) Where does Ali go
    B) Where is Ali from
    C) What is his name
    D) What is Ali’s job
    Cevap: B
  • 3) I - - - - got a cat. - - - - name is Çıtır.
    A) has / It
    B) has / I
    C) have / Its
    D) have / It
    Cevap: C
  • 4)

    Ankara is more - - - - than Samsun.
    A) crowded
    B) different
    C) beautiful
    D) important
    Cevap: A
  • 5) Stephanie : - - - -?
    Jonnie:  Well, I think it is a good idea.
    A) What time are they going to meet
    B) What kind of movies are you into
    C) How can I get to the post office
    D) How about watching a thriller
    Cevap: D
  • 6) Amy : - - - - don’t we get a cup of coffee?
    Bella : That sounds great.
    A) Who
    B) What
    C) Why
    D) Where
    Cevap: C
  • 7) Allan : When is the party?
    Jessica : It is - - - -.
    A) on 16th March
    B) at my house
    C) in London
    D) for Mary
    Cevap: A
  • 8) Jack - - - - a novel once a month.
    A) read
    B) reads
    C) is reading
    D) are reading
    Cevap: B
  • 9) George : How often does Allan go trekking?
    Elizabeth : He - - - - goes trekking.
    A) now
    B) rarely
    C) at two
    D) tomorrow
    Cevap: B
  • 10) Tornado, erosion and earthquake are - - - -.
    A) natural disasters
    B) avalanches
    C) eruptions
    D) happens
    Cevap: A
  • 11) Tornado, erosion and earthquake are - - - -.
    A) natural disasters
    B) avalanches
    C) eruptions
    D) happens
    Cevap: A
  • 12) Olivia : What does Bella look like?
    Gloria : She - - - -.
    A) has got a cat
    B) has breakfast
    C) is six years old
    D) is short and plump
    Cevap: A
  • 13) Lily:  - - - -?
    Matthew : She is honest and funny.
    A) Where is your sister
    B) How old is your sister
    C) What is your sister like
    D) What is your sister’s job
    Cevap: C
  • 14) Sue : - - - - brothers have you got?
    Sally : I have got one brother.
    A) What
    B) How old
    C) Where
    D) How many
    Cevap: D
  • 15)

    He is a/an - - - -.
    A) doctor
    B) architect
    C) mechanic
    D) accountant
    Cevap: A
  • 16)

    I like - - - -.
    A) hiking
    B) doing yoga
    C) cooking
    D) 3D painting
    Cevap: C
  • 17)

    The cat is - - - - the tree.
    A) between
    B) opposite
    C) next to
    D) behind
    Cevap: D
  • 18)

    It is - - - - nine.
    A) twelve to
    B) nine to
    C) twenty past
    D) a quarter past
    Cevap: C
  • 19)

    Sally is - - - - than Tom.
    A) shorter
    B) taller
    C) nice
    D) fast
    Cevap: A
  • 20)



    She is - - - -.
    A) reading
    B) watching TV
    C) preparing salad
    D) studying for exams
    Cevap: B
Yorum Yap
Gönder