AÖO -Açık Öğretim Ortaokulu İngilizce Soruları 2 (2018 -2019 1.Dönem 1.Oturum 634)

AD-SOYAD:....................................... NO:........


sinavbak.com

  • 1) Kevin : - - - - I borrow your dictionary?
    Simon : Yes, you may.
    A) Are
    B) Have
    C) May
    D) Must
    Cevap: B
  • 2) Amanda : - - - -
    Jennifer : It’s a good idea. There is a good café
    near here.
    A) Let’s go to the cinema.
    B) Shall we drink coffee?
    C) What do you want to do?
    D) Where are you going to go?
    Cevap: B
  • 3)

    What time is it?
    It’s - - - -.
    A) nine o’clock
    B) half past nine
    C) quarter to nine
    D) quarter past nine
    Cevap: D
  • 4)

    Martin - - - - after school.
    A) takes a nap
    B) helps his dad
    C) takes care of his pet
    D) visits his grandmother
    Cevap: A
  • 5) Andy : What do you have for breakfast?
    Max : - - - -.
    A) You like Spanish breakfast
    B) I have toast and fruit juice
    C) Yes, it’s my favorite
    D) They are nutritious
    Cevap: B
  • 6) Melissa : Can I have some honey?
    Marcus : No, - - - -.
    A) it’s all gone
    B) I don’t like it
    C) he has coffee for breakfast
    D) you think they are not healthy
    Cevap: A
  • 7)

    It is a - - - -.
    A) farm
    B) skyscraper
    C) park
    D) traffic jam
    Cevap: C
  • 8)

    Carla is - - - - than Linda.
    A) quieter
    B) busier
    C) higher
    D) taller
    Cevap: D
  • 9) Timothy : - - - -?
    Anna : It’s snowy and cold.
    A) Do you feel anxious in rainy weather
    B) What’s the temperature in the east
    C) What is the weather like today
    D) How do you feel on cloudy days
    Cevap: C
  • 10) Harry : I think the ghost train is fantastic.
    Bill : I - - - -. I like the ghost train very much.
    A) hate it
    B) agree
    C) disagree with you
    D) think it’s terrifying
    Cevap: B
  • 11) John : How do you feel on rainy days?
    Sean : - - - -.
    A) I feel sleepy
    B) It’s rainy and foggy
    C) It’s lightning outside
    D) The weather is cloudy
    Cevap: A
  • 12) Cobie : - - - -?
    Lizzy : I think they are boring.- - -.
    A) Do you like hamburgers
    B) Which rides do you want
    C) Do you want to ride a bumper car
    D) What do you think about carrousels
    Cevap: D
  • 13)

    My father is a - - - -.
    A) cook
    B) driver
    C) tailor
    D) mechanic
    Cevap: A
  • 14) A doctor - - - -.
    A) cooks delicious meals
    B) makes and sells bread
    C) examines patients
    D) sews nice suits
    Cevap: C
  • 15) Jamie : - - - -?
    George : In a village.
    A) What is your dream job
    B) Can you build a house
    C) Is your town clean
    D) Where do you live
    Cevap: D
  • 16)

    The fish is - - - -the aquarium.
    A) over
    B) near
    C) in
    D) on
    Cevap: C
  • 17) Jessica : What did you do last weekend?
    Abby : - - - -.
    A) He was in Antalya
    B) I walked in the forest
    C) She stayed in a hotel
    D) It was really cold
    Cevap: B
  • 18) We shouldn’t - - - - trees.
    A) cut down
    B) turn off
    C) unplug
    D) hunt
    Cevap: A
  • 19)

    It is a/an - - - -.
    A) campaign
    B) candidate
    C) envelope
    D) ballot box
    Cevap: C
  • 20) A candidate is - - - -.
    A) a formal choice in an election
    B) the process of choosing by voting
    C) an ordinary person in society in general
    D) the person who wants to be elected
    Cevap: D
Yorum Yap
Gönder
aoo İngilizce Dersi 1. Dönem 1. Sınav test Orta 2019-08-08
AÖO -Açık Öğretim Ortaokulu İngilizce Soruları 2 (2018 -2019 1.Dönem 1.Oturum 634)