...................... OKULU 2019-2020 EĞTİM ÖĞRETİM YILI 2. SINIF İngilizce DERSİ 2. DÖNEM 2. SINAV KAĞIDI

Ad-Soyad:....................... No:........
  • 1)

    It is a ..............
    Yukarıda verilen boşluğa resme göre hangisi getirilmelidir?

    A) elephant
    B) lion
    C) giraffe

    Cevap: B

  • 2)

    - What is he doing?
    - He is ................
    Yukarıdaki diyaloğu tamamlamak için noktalı yere hangisi getirilmelidir?

    A) sitting
    B) runing
    C) swimming

    Cevap: B

  • 3)


    Resme göre hangisi doğrudur?

    A) It is a red fish
    B) It is a blue fish
    C) It is a green cat

    Cevap: B

  • 4)

    Verilen resme göre hangisini demek doğru olur?

    A) Good night
    B) Good morning
    C) Good afternoon

    Cevap: A

  • 5)

    - What is he doing?
    - He is ................
    Yukarıdaki diyaloğu tamamlamak için noktalı yere hangisi getirilmelidir?

    A) sitting
    B) runing
    C) swimming

    Cevap: C

  • 6)

    It is a .............
    Yukarıda verilen boşluğa resme göre hangisi gelmelidir?

    A) dog
    B) cat
    C) bird

    Cevap: B

  • 7)

    The cup is ........... the table.
    Yukarıda verilen boşluğa resme göre hangisi getirilmelidir?

    A) in
    B) on
    C) under

    Cevap: B

  • 8)

    - What is he doing?
    - He is ................
    Yukarıdaki diyaloğu tamamlamak için noktalı yere hangisi getirilmelidir?

    A) reading
    B) writing
    C) playing game

    Cevap: A

  • 9)

    Resimde verilen nesnenin adı hangisidir?

    A) Car
    B) Book
    C) Scissors

    Cevap: C

  • 10) Aşağıdakilerden hangisi diğerlerinden farklıdır?

    A) Dog
    B) Fish
    C) Bread

    Cevap: C

  • 11)

    It is a ..............
    Yukarıda verilen boşluğa resme göre hangisi getirilmelidir?

    A) elephant
    B) lion
    C) giraffe

    Cevap: C

  • 12)

    It is a ..............
    Yukarıda verilen boşluğa resme göre hangisi getirilmelidir?

    A) cat
    B) bird
    C) cow

    Cevap: A

  • 13)

    A tiger can't ...............
    Yukarıda verilen boşluğa hangisi gelebilir?

    A) eat
    B) fly
    C) walk

    Cevap: B

  • 14)


    They are sitting ............ the car.
    Yukarıda verilen boşluğa resme göre hangisi getirilmelidir?

    A) in
    B) on
    C) under

    Cevap: A

  • 15)

    Yukarıda verilen resimdeki organ hangisidir?

    A) Eye
    B) Nose
    C) Ear

    Cevap: A

  • 16)

    There are ................... cats.
    Yukarıda verilen boşluğa resme göre hangisi getirilmelidir?

    A) four
    B) five
    C) one

    Cevap: B

  • 17) 4 + 7 = ?
    İşleminin sonucu hangisinde doğru olarak verilmiştir?

    A) Ten
    B) Twelve
    C) Eleven

    Cevap: C

  • 18)

    The cat is ........... the table.
    Yukarıda verilen boşluğa resme göre hangisi getirilmelidir?

    A) in
    B) on
    C) under

    Cevap: C

  • 19)

    - What are they doing?
    - They are ................
    Yukarıdaki diyaloğu tamamlamak için noktalı yere hangisi getirilmelidir?

    A) reading
    B) writing
    C) playing game

    Cevap: C

  • 20)

    It is a ..............
    Yukarıda verilen boşluğa resme göre hangisi getirilmelidir?

    A) cat
    B) bird
    C) cow

    Cevap: B




  • İngilizce Dersi Öğretmeni
    ....................

    Başarılar Dilerim




 Yorum Yap (0)


* Buraya tıklayarak kaydolabilirsiniz.