...................... OKULU 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. SINIF İngilizce 2. DÖNEM 2. SINAV KAĞIDI

AD-SOYAD:....................................... NO:........


sinavbak.com

  • 1) Aşağıdakilerden hangisi bir meslek ismi değildir?
    A) Police
    B) Footballer
    C) Mouse
    Cevap: C
  • 2) Aşağıda verilen sayı ve İnglizcesi eşleştirmelerinden hangisi doğru değildir?
    A) 3 - two
    B) 5 - five
    C) 1 - one
    Cevap: A
  • 3) Aşağıda verilen sayı ve İnglizcesi eşleştirmelerinden hangisi doğru değildir?
    A) 9 - nine
    B) 6 - seven
    C) 4 - four
    Cevap: B
  • 4)
    I. Six
    II. Eight
    III. Two
    Aşağıda verilenlerden hangisinin karşılığı aşağıda yoktur?
    A) 0
    B) 8
    C) 2
    Cevap: A
  • 5)
    A: What is your name?
    B: .................................
    Yukarıda verilen boşluğa hangisi gelmelidir?
    A) I'm nine years old.
    B) My name is Mustafa.
    C) I'm good thank you.
    Cevap: B
  • 6)
    A: How old are you?
    B: .................................
    Yukarıda verilen boşluğa hangisi gelmelidir?
    A) I'm nine years old.
    B) My name is Mustafa.
    C) I'm good thank you.
    Cevap: A
  • 7)
    A: How are you?
    B: .................................
    Yukarıda verilen boşluğa hangisi gelmelidir?
    A) I'm nine years old.
    B) My name is Mustafa.
    C) I'm good thank you.
    Cevap: C
  • 8)
    A: ............................?
    B: Yes, i have.
    Yukarıda verilen boşluğa hangisi gelmelidir?
    A) Do you have pencil?
    B) How are you?
    C) What is your favorite color?
    Cevap: A
  • 9)

    It is a ............... pencil.
    Yukarıda verilen boşluğa resme göre hangisi gelmelidir?
    A) black
    B) blue
    C) purple
    Cevap: C
  • 10)

    It is a ............... car.
    Yukarıda verilen boşluğa resme göre hangisi gelmelidir?
    A) brown
    B) red
    C) white
    Cevap: B
  • 11)

    It is a ............... ball.
    Yukarıda verilen boşluğa resme göre hangisi gelmelidir?
    A) brown
    B) black
    C) yellow
    Cevap: B
  • 12)

    It is a .............
    Yukarıda verilen boşluğa resme göre hangisi gelmelidir?
    A) dog
    B) cat
    C) bird
    Cevap: A
  • 13)

    It is a .............
    Yukarıda verilen boşluğa resme göre hangisi gelmelidir?
    A) dog
    B) cat
    C) bird
    Cevap: C
  • 14)

    Yukarıda verilen resimdeki organ hangisidir?
    A) Eye
    B) Nose
    C) Ear
    Cevap: B
  • 15)

    Yukarıda verilen resimdeki organ hangisidir?
    A) Eye
    B) Nose
    C) Ear
    Cevap: C
  • 16)

    Bu aracın adı hangisidir?
    A) Car
    B) Book
    C) Scissors
    Cevap: A
  • 17)

    Resimde verilen nesnenin adı hangisidir?
    A) Car
    B) Book
    C) Scissors
    Cevap: B
  • 18)

    Resimde verilen nesnenin adı hangisidir?
    A) Phone
    B) Computer
    C) Shoes
    Cevap: B
  • 19)

    Resimde verilen nesnenin adı hangisidir?
    A) Phone
    B) Computer
    C) Shoes
    Cevap: A
  • 20)

    Resimde verilen nesnenin adı hangisidir?
    A) Phone
    B) Computer
    C) Shoes
    Cevap: C
Yorum Yap
Gönder
2. Sınıf İngilizce Dersi 2. Dönem 2. Sınav test Orta 2019-04-24
2.sınıf ingilizce 2.dönem 2.değerlendirme, araçların ingilizce karşılığı, sayılar, tanışma cümleleri [1]