...................... OKULU 2018-2019 EĞTİM ÖĞRETİM YILI 2. SINIF İngilizce DERSİ 2. DÖNEM 1. SINAV KAĞIDI

Ad-Soyad:....................... No:........
  • 1) Hello, my name is Ayşe. I'm a ............

    Görsele göre Ayşe aşağıdakilerden hangisidir?

    A) teacher
    B) nurse
    C) police

    Cevap: B

  • 2) Aşağıdakilerden hangisi diğerlerinden farklıdır?

    A) Notebook
    B) Paper
    C) Milk

    Cevap: C

  • 3) How old are you?
    .........................
    Yukarıda verilen noktalı yere hangisi gelmelidir?

    A) I'm nine years old.
    B) I'm fine. Thanks.
    C) My name is Esra.

    Cevap: A

  • 4) It is a ..............

    Şekle göre noktalı yere hangisi gelmelidir?

    A) Blackboard
    B) Pen
    C) Book

    Cevap: A

  • 5)
    I. Blue
    II. Red
    III. Purple
    Aşağıdaki renklerden hangisinin yukarıdaki yazılarda karşılığı yoktur?

    A) Siyah
    B) Kırmızı
    C) Mor

    Cevap: A

  • 6) Aşağıdakilerden hangisi selamlama cümlesi değildir?

    A) Good morning
    B) I have a car.
    C) Hello

    Cevap: B

  • 7) Aşağıdakilerden hangisi bir soru cümlesi değildir?

    A) How are you
    B) I'm good
    C) What is your name

    Cevap: B

  • 8) 4 + 5 = ? işleminin sonucu hangisidir?

    A) Nine
    B) Eight
    C) Seven

    Cevap: A

  • 9) It is a ..............

    Şekle göre noktalı yere hangisi gelmelidir?

    A) Blackboard
    B) Pen
    C) Book

    Cevap: C

  • 10) 12 - 5 = ? işleminin sonucu hangisidir?

    A) Six
    B) Eight
    C) Seven

    Cevap: C

  • 11) It is a ..............

    Şekle göre noktalı yere hangisi gelmelidir?

    A) Door
    B) Window
    C) Desk

    Cevap: C

  • 12) Aşağıdakilerden hangisi bir meslek değildir?

    A) teacher
    B) nurse
    C) pencil

    Cevap: C

  • 13) It is a ..............

    Şekle göre noktalı yere hangisi gelmelidir?

    A) Door
    B) Window
    C) Desk

    Cevap: B

  • 14) Aşağıdaki meyvelerden hangisi diğerlerinden farklı renktedir?

    A) Orange
    B) Banana
    C) Apple

    Cevap: C

  • 15)
    I. Seven
    II. Ten
    III. Gray
    Yukarıda verilenlerden hangisi veya hangileri sayıdır?

    A) I ve III
    B) I ve II
    C) I, II ve III

    Cevap: B

  • 16) 6 - 2 = ? işleminin sonucu hangisidir?

    A) Four
    B) Night
    C) Three

    Cevap: A

  • 17) Aşağıdakilerden hangisi renk değildir?

    A) Eleven
    B) White
    C) Black

    Cevap: A

  • 18) It is a ..............

    Şekle göre noktalı yere hangisi gelmelidir?

    A) Blackboard
    B) Pen
    C) Book

    Cevap: B

  • 19)
    I. Nine
    II. Eight
    III. Four
    Aşağıdaki sayılardan hangisi yukarıdaki yazılarda karşılığı yoktur?

    A) 9
    B) 8
    C) 3

    Cevap: C

  • 20)

    Verilen şekildeki "mavi top" hangisinde doğru olarak yazılmıştır?

    A) Blue ball
    B) Red Ball
    C) Yellow ball

    Cevap: A




  • İngilizce Dersi Öğretmeni
    ....................

    Başarılar Dilerim




 2. Sınıf İngilizce Benzer Sınavlar


 Yorum Yap (0)


* Buraya tıklayarak kaydolabilirsiniz.