...................... OKULU 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. SINIF İngilizce 1. DÖNEM 1. SINAV KAĞIDI

AD-SOYAD:....................................... NO:........


sinavbak.com

  • 1) Aşağıdaki harflerden hangisi İngilizcede yoktur?
    A) d
    B) h
    C) ç
    Cevap: C
  • 2) Aşağıdaki harflerden hangisi İngilizcede olup Türkçede bulunmamaktadır?
    A) w
    B) t
    C) ç
    Cevap: A
  • 3) Aşağıdaki harflerden hangisi İngilizcede olup Türkçede bulunmamaktadır?
    A) x
    B) z
    C) u
    Cevap: A
  • 4) Aşağıda verilen kelimelerden hangisinin yazımı doğru değildir?
    A) Green
    B) Yelov
    C) White
    Cevap: B
  • 5) Aşağıdakilerden hangisi What is your name? sorusuna verilebilecek cevaptır?
    A) My name is Ege
    B) Nice to meet you
    C) I am good
    Cevap: A
  • 6) Aşağıdakilerden hangisi How are you? sorusuna verilebilecek cevaptır?
    A) My name is Ege
    B) Nice to meet you
    C) I am good
    Cevap: C
  • 7) Aşağıdakilerden hangisi yeni tanışılan birine verilebilecek cevaptır?
    A) My name is Ege
    B) Nice to meet you
    C) I am good
    Cevap: B
  • 8) Aşağıdakilerden hangisi akşam selamlaşma cümlesidir?
    A) Good evening
    B) Good morning
    C) Good night
    Cevap: A
  • 9) Aşağıdakilerden hangisi iyi geceler anlamındadır?
    A) Good evening
    B) Good morning
    C) Good night
    Cevap: C
  • 10) Aşağıdakilerden hangisi "sağa dön" anlamına gelmektedir?
    A) Turn left
    B) Turn righ
    C) Sit left
    Cevap: B
  • 11) Cut kelimesinin anlamı hangisinde doğru olarak verilmiştir?
    A) Kes
    B) Kopyala
    C) Yapıştır
    Cevap: A
  • 12) Paste kelimesinin anlamı hangisinde doğru olarak verilmiştir?
    A) Kes
    B) Kopyala
    C) Yapıştır
    Cevap: C
  • 13) Drink kelimesinin anlamı hangisinde doğru olarak verilmiştir?
    A) Yemek
    B) İçmek
    C) Gülmek
    Cevap: B
  • 14) Laugh kelimesinin anlamı hangisinde doğru olarak verilmiştir?
    A) Yemek
    B) İçmek
    C) Gülmek
    Cevap: C
  • 15) I am 8 years old. cevabı aşağıdaki sorulardan hangisine verilmiş olabilir?
    A) How are you?
    B) How old are you?
    C) How old is your sister?
    Cevap: B
Yorum Yap
Gönder
2. Sınıf İngilizce Dersi 1. Dönem 1. Sınav test Orta 2018-10-17
2.sınıf ingilizce 1.dönem 1.değerlendirme soruları, ingilizce kelime yazımları, ingilizce soru ve cevap cümleleri [1]