AÖL İngilizce Soruları 2 (2017-18 AÖL 1.Dönem 2. Oturum - Boşlukları tamamlama - 182)

AD-SOYAD:....................................... NO:........


sinavbak.com

  • 1) Waiter: What would you like todrink?
    Customer : - - - -.

    A) It is traditional food
    B) That was delicious
    C) Just coffee, please
    D) I will have meat
    Cevap: C
  • 2) John : - - - -?
    Matt : It’s forty dollars.

    A) How will you pay
    B) How much is this
    C) Can I have a menu
    D) How can I help you
    Cevap: B
  • 3) Aslı : Would you like to eat something?
    Anita : Yes, - - - -.

    A) unfortunately, no
    B) I am starving
    C) nothing else
    D) I like tea
    Cevap: B
  • 4) Bill : - - - -?
    Kevin : Yes, I would like to make a reservation.

    A) Can I help you
    B) How will you pay
    C) What would you like to eat
    D) Can I get you anything else
    Cevap: A
  • 5) We - - - - steak and cheese yesterday night.
    A) eating
    B) eaten
    C) eat
    D) ate
    Cevap: D
  • 6) I - - - - a great film last weekend.
    A) smiled
    B) walked
    C) watched
    D) arranged
    Cevap: C
  • 7) I - - - - a student 10 years ago.
    A) were
    B) was
    C) are
    D) is
    Cevap: B
  • 8) They - - - - a bike when they were young.
    A) had
    B) looked
    C) played
    D) listened
    Cevap: A
  • 9) - - - - did they live?
    A) Who
    B) What
    C) Where
    D) Which
    Cevap: C
  • 10) I was at the theatre - - - -.
    A) at the moment
    B) tomorrow
    C) next week
    D) yesterday
    Cevap: D
  • 11) He has got - - - -.

    A) a sore throat
    B) a toothache
    C) a fever
    D) a flu
    Cevap: B
  • 12) It is very cold. You should - - - -.
    A) close the window
    B) wash your hands
    C) do your homework
    D) be quiet in a library
    Cevap: A
  • 13) Kasey : Hey Donald, can you - - - - me for the party?
    Donald : Of course, I can help you.

    A) sound
    B) cook
    C) listen
    D) help
    Cevap: D
  • 14) Peter : Would you like to go on a picnic?
    Jayce : Sure. - - - -.

    A) Sorry, but I can’t
    B) Let’s do that
    C) No, thanks
    D) No way
    Cevap: B
  • 15) Mickey : - - - - going to cinema tonight?
    Jerry : That sounds great.

    A) How about
    B) Why don’t we
    C) Do you want to
    D) Would you like to
    Cevap: A
  • 16) Robert : Hey Bertha, it’s Robert calling. - - - -?
    Bertha : Hi, Robert. I am fine, thanks.

    A) Where are you from
    B) How old are you
    C) How are you
    D) Who are you
    Cevap: C
  • 17) Mario : How many hours do you spend watching TV every day?
    Joel : - - - -.

    A) I always do my homework in the evenings
    B) I spend about four hours in front of TV
    C) I sometimes play computer games
    D) I never go out on weekdays
    Cevap: B
  • 18) Lisa : What kind of programmes do you prefer to watch?
    Ethan : - - - -.

    A) I usually watch documentaries
    B) I always listen to pop music
    C) I read book in the evenings
    D) I play football on Saturdays
    Cevap: A
  • 19) Aslı : When are you going to go to Rome?
    Carter : - - - -.

    A) Two weeks ago
    B) Yesterday
    C) Last week
    D) Tomorrow
    Cevap: D
  • 20) Hannah : Let’s visit a historic site this weekend. Are you in?
    Michael : Why not? - - - -.

    A) I hate playing football
    B) I enjoy listening to music
    C) I love visiting historic sites
    D) I like watching TV with my cousin
    Cevap: C
Yorum Yap
Gönder