AÖF İngilizce Soruları 1 ( 2016 Güz Aralık 2526-1)

AD-SOYAD:....................................... NO:........


sinavbak.com

  • 1) A: What’s your phone number?
    B: ………… 0478 12453
    Which of the following completes the dialogue above?
    Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

    A) It
    B) Here is
    C) This is
    D) Is
    E) It’s
    Cevap: E
  • 2) A: Hi! ………… Kate.
    B: Nice to meet you.
    Which of the following completes the dialogue above?
    Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

    A) You’re
    B) Are you
    C) We’re
    D) I’m
    E) Am I
    Cevap: D
  • 3) A: What’s in your bag?
    B: My wallet and an ………… .
    Which of the following completes the dialogue above?
    Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

    A) dictionary
    B) snack
    C) notebook
    D) umbrella
    E) cell phone
    Cevap: D
  • 4) A: Is Mrs. Jones in the cafeteria?
    B: No, ………… .

    Which of the following completes the dialogue above?
    Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

    A) she’s not
    B) I’m not
    C) he’s not
    D) they’re not
    E) we’re not
    Cevap: A
  • 5) Kim and David ………… at college today.

    Which of the following completes the dialogue above?
    Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

    A) are not
    B) is not
    C) is
    D) am not
    E) am
    Cevap: A
  • 6) A: Is this your cell phone?
    B: Yes, ………… .
    Which of the following completes the dialogue above?
    Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

    A) he’s
    B) it is
    C) he is
    D) this is
    E) it’s
    Cevap: B
  • 7) A: What’s the number?
    B: ………… (21).
    Which of the following completes the dialogue above?
    Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

    A) fifty-one
    B) forty-one
    C) thirty-one
    D) eleven
    E) twenty-one
    Cevap: E
  • 8) ………… name’s Ahmet and I’m a tennis fan.

    Which of the following completes the dialogue above?
    Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

    A) My
    B) Our
    C) Your
    D) Her
    E) His
    Cevap: A
  • 9) A: Are you tired today Sally?
    B: Yes, ………… .
    Which of the following completes the dialogue above?
    Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

    A) she is
    B) we are
    C) I am
    D) he is
    E) you are
    Cevap: C
  • 10) A: Does Tom play on the soccer team?
    B: Yes, he ………… .

    Which of the following completes the dialogue above?
    Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

    A) are
    B) do
    C) is
    D) has
    E) does
    Cevap: E
  • 11) Monday, ………… , Wednesday.

    Which of the following completes the dialogue above?
    Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

    A) Saturday
    B) Tuesday
    C) Sunday
    D) Thursday
    E) Friday
    Cevap: B
  • 12) I ………… the newspaper every day

    Which of the following completes the dialogue above?
    Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

    A) reads
    B) doesn’t read
    C) read
    D) do read
    E) does read
    Cevap: C
  • 13) ………… you get up late on the weekends?

    Which of the following completes the dialogue above?
    Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

    A) Does
    B) Are
    C) Do
    D) Have
    E) Is
    Cevap: C
  • 14) My brother likes sports. He ………… every weekend.

    Which of the following completes the dialogue above?
    Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

    A) plays tennis
    B) goes shopping
    C) rents a movie
    D) goes on the Internet
    E) has dinner out
    Cevap: A
  • 15) I like talk shows ………… my husband doesn’t.

    Which of the following completes the dialogue above?
    Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

    A) after
    B) but
    C) and
    D) so
    E) when
    Cevap: B
  • 16) I work in a restaurant ………… . I’m always very tired every Saturday and Sunday night!

    Which of the following completes the dialogue above?
    Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

    A) on Monday nights
    B) on weeknights
    C) twice a month
    D) once a week
    E) on weekends
    Cevap: E
  • 17) I work in a restaurant ………… . I’m always very tired every Saturday and Sunday night!

    Which of the following completes the dialogue above?
    Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

    A) on Monday nights
    B) on weeknights
    C) twice a month
    D) once a week
    E) on weekends
    Cevap: E
  • 18) There’s ………… new soccer stadium near here.

    Which of the following completes the dialogue above?
    Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

    A) a lot of
    B) some
    C) a couple of
    D) a
    E) an
    Cevap: D
  • 19) The new ………… has a lot of interesting international food.

    Which of the following completes the dialogue above?
    Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

    A) movie theater
    B) museum
    C) apartment
    D) supermarket
    E) post office
    Cevap: D
  • 20) Please call me tomorrow ………… 3 and 5 pm.

    Which of the following completes the dialogue above?
    Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

    A) through
    B) between
    C) to
    D) from
    E) at
    Cevap: B
Yorum Yap
Gönder
aof İngilizce Dersi 1. Dönem 1. Sınav test Orta 2018-02-28
AÖF İngilizce Soruları 1 ( 2016 Güz Aralık 2526-1)