LGS(-LKS) İngilizce Deneme Soruları 2 (2017 Teog 1.Dönem ingilizce)

AD-SOYAD:....................................... NO:........


sinavbak.com

  • 1) Sally : Do you like eating French toast?
    Jeremy : - - - -. I think it is not tasty.

    A) That’s better
    B) Not really
    C) No problem
    D) Sounds great
    Cevap: C
  • 2) - There is a problem with the brakes. Can you fix themfor me?
    -Sorry. I can’t help you now. Because - - - -.

    A) I have no time to fix the brakes
    B) I am very good at fixing bikes
    C) I know how to fix the brakes
    D) I really love fixing bikes
    Cevap: A
  • 3) Kate : - - - -?
    Sam : They are delicious.

    A) Why do teens prefer playing soccer
    B) Why are pizza and chips so popular
    C) What kind of music are you listening to
    D) What do people like eating in your country
    Cevap: B
  • 4) Ekin : We’re going to watch a thriller tonight. Would you like to come?
    Terry : I’m not into thrillers because they are unbearable.
    Ekin : What do you enjoy watching then?
    Terry : - - - -. They are great fun.

    A) I enjoy watching a movie alone
    B) I dislike going to the movies
    C) I prefer watching comedies
    D) I never watch a sci-fi movie
    Cevap: C
  • 5) Adam : Can I invite my friends to our house tonight?
    Mother : - - - -. Your father doesn’t feel weII today and wants to rest for a while.
    Adam : OK. We will meet at a café then.

    A) Yes, you can
    B) That’s right
    C) Great idea
    D) I’m sorry
    Cevap: D
  • 6) Adam : Can I invite my friends to our house tonight?
    Mother : - - - -. Your father doesn’t feel weII today and wants to rest for a while.
    Adam : OK. We will meet at a café then.

    A) Yes, you can
    B) That’s right
    C) Great idea
    D) I’m sorry
    Cevap: D
  • 7) Wendy : - - - -?
    Robin : Twice a day.

    A) How often do you brush your teeth
    B) What time are you going to pick me up
    C) When does your geography lesson start
    D) Where would you like to go with your family
    Cevap: A
  • 8)

    A) Where do you eat with your buddies
    B) What do you think about true friends
    C) What do you do with your true friends
    D) Where do you hang out with your buddies
    Cevap: B
  • 9) Anna : - - - -?
    Arda : By bus.

    A) When does he start work
    B) Why does she go to work
    C) Where does his brother work
    D) How does she usually go to work
    Cevap: D
  • 10) Karl : Would you like to study with me at my place this evening?
    Brad : Sure. What time shall we meet?
    Karl : - - - -.
    Brad : Got it. See you then.

    A) Every day
    B) On Wednesday
    C) At 7.30 p.m
    D) On 12th December
    Cevap: B
  • 11) Elif : - - - -?
    Edd : I am! I’m going to play the guitar at the party.

    A) Does your sister like jazz music
    B) What kind of music are you into
    C) Do you often listen to pop music
    D) Who is responsible for the music
    Cevap: D
  • 12) Wait for 5 minutes until it boils. Then, turn down the - - - - to a low heat.

    A) jug
    B) cooker
    C) bowl
    D) knife
    Cevap: C
  • 13) Your friends invite you to watch an action movie. But you don’t like watching them. What do you say to refuse the invitation?
    A) It’s a bad idea. I dislike action movies.
    B) Sure. Action movies are my favorite.
    C) Sounds good. I love action movies.
    D) I’d like to. I’m into action movies.
    Cevap: A
  • 14) “Selim prefers snowshoeing. It is his favorite activity” ifadesini anlatan görsel aşağıdakilerden hangisidir?

    Cevap: C
  • 15) “Music is my life. I practice the drums every day.” ifadesini anlatan görsel aşağıdakilerden
    hangisidir?


    Cevap: A
  • 16) Bob: There is a great thriller tomorrow night. Shall we go to the movie together?
    Robert: I’d love to, but we’re going to study with friends for our history exam.

    Robert refuses Bob’s offer because he - - -

    A) is not into romances
    B) does not like thrillers
    C) dislikes seeing movies
    D) has another plan with friends
    Cevap: D
  • 17) Ellen: Sure, I’d love to. Actually, romances are my favorite but I can join you this time.
    Ellen - - - -.

    A) is busy that night
    B) accepts her friend’s offer
    C) never watches romances
    D) prefers watching movies at home
    Cevap: B
  • 18) Kate I’m sorry, but I dislike that kind of movies. I love watching comedies at home.
    Kate - - - -.

    A) enjoys watching something fun
    B) always watches thrillers at home
    C) never refuses her friends’ invitations
    D) prefers studying at home with friends
    Cevap: A
  • 19) Hi, I’m Joyce. I dislike eating meat so I always prefer vegetables. My favorite dish is vegetable pizza. It is very easy to make. If you don’t like eating meat like me, here is my recipe:
    ‒ First, cut and slice the vegetables.
    ‒ Then, put all the vegetables in a frying pan and fry them for 10-15 minutes.
    ‒ After that, put all the cheese and the fried vegetables on the top of the pizza bread.
    ‒ Finally, bake the pizza in an oven for about 5 minutes.
    It’s OK. I’m sure you will all like it. Enjoy your delicious pizza.

    Before putting the vegetables in a frying pan, you - - - -.

    A) should keep them in an oven
    B) steam them for 10-15 minutes
    C) have to put them on the pizza bread
    D) need to cut and slice the vegetables
    Cevap: D
  • 20) Hi, I’m Joyce. I dislike eating meat so I always prefer vegetables. My favorite dish is vegetable pizza. It is very easy to make. If you don’t like eating meat like me, here is my recipe:
    ‒ First, cut and slice the vegetables.
    ‒ Then, put all the vegetables in a frying pan and fry them for 10-15 minutes.
    ‒ After that, put all the cheese and the fried vegetables on the top of the pizza bread.
    ‒ Finally, bake the pizza in an oven for about 5 minutes.
    It’s OK. I’m sure you will all like it. Enjoy your delicious pizza.

    After baking the pizza in an oven for 5 minutes, - - - -.

    A) your pizza is ready to eat
    B) you can fry the vegetables
    C) your meat is ready to serve
    D) you can prepare the ingredients
    Cevap: A
Yorum Yap
Gönder