LGS(LKS) İngilizce Deneme Soruları 1 ( 2018 2.Dönem Teog İngilizce)

AD-SOYAD:....................................... NO:........


sinavbak.com

  • 1) Jill : Hello, Jill speaking.
    Adam : Hi, Jill. This is Adam. - - - -?
    Jill : Good, thanks.

    A) Why do you ask
    B) What about you
    C) How are things
    D) Who is calling
    Cevap: C
  • 2) Derek : - - - -?
    Kevin : At about 10 p.m.

    A) What do you usually do on the Net
    B) What time do you usually go online
    C) How often do you check your emails
    D) How many hours do you spend on the Net
    Cevap: B
  • 3) Öykü : - - - -?
    Nina : It is cheaper and faster.

    A) Who uses the Net most in your family
    B) How does your father access the Internet
    C) When do you usually contact your friends
    D) Why do you prefer sending text messages
    Cevap: D
  • 4) Tracy : I have two tickets for the rock concert tonight. Shall we go together?
    Susan : Yeah, that would be great. - - - -. What time does it start?

    A) I think it’s unbearable
    B) I actually dislike music
    C) I have nothing better to do
    D) I hope you feel better soon
    Cevap: C
  • 5) Akın : Hi! James, this is Akın. I’m going to go to the museum. Would you like to
    come with me?
    James : Sure. - - - -?
    Akın : Tomorrow.

    A) When will you go there
    B) What time is it going to open
    C) Who is interested in history
    D) Why do you enjoy visiting museums
    Cevap: A
  • 6) Gary : I want to visit Mardin. What’s the weather like there in summer?
    Erdal : - - - -

    A) The temperature goes up to 40°C
    B) Its population is approximately 800000
    C) It is located in the Southeastern Anatolia
    D) Mardin is a center of attraction for tourists
    Cevap: A
  • 7) Kate : Why are some people into extreme sports?
    Sinan : Because they love adrenalin and - - - -.

    A) think these sports are boring
    B) prefer playing board games
    C) like testing themselves
    D) want to protect nature
    Cevap: C
  • 8) Sean : Where were you on your last vacation?
    Cindy : - - - -. I made lots of friends there.

    A) We were in the wonderful city of Paris
    B) People weren’t friendly in New York
    C) I didn’t spend my vacation there
    D) Our relatives came to visit us
    Cevap: A
  • 9) Panoda verilen kurallara göre boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

    A) Don’t come home late
    B) Be nice to your parents
    C) Keep your bedroom tidy
    D) Don’t eat during the lesson
    Cevap: D
  • 10) Verilen görsele göre boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?
    My grandmother still writes - - - - to communicate with her friends.


    A) emails
    B) voicemails
    C) letters
    D) text messages
    Cevap: C
  • 11) Bu tabloya göre aşağıdakilerden hangisi doğrudur?

    A) Burj Dubai is located in the South of Italy.
    B) Burj Dubai is older than the Tower of Pisa.
    C) The Tower of Pisa is shorter than Burj Dubai.
    D) The Tower of Pisa is truly a modern structure.
    Cevap: C
  • 12) “As an adrenalin seeker, I enjoy extreme sports and rafting is my favorite.” ifadesini
    anlatan görsel aşağıdakilerden hangisidir?


    Cevap: A
  • 13) “We all have responsibilities at home and hanging out the washing is my duty.” ifadesini
    anlatan görsel aşağıdakilerden hangisidir?


    Cevap: B
  • 14) Melis - - - -.

    A) hates all extreme sports
    B) dislikes bungee jumping
    C) believes caving is boring
    D) enjoys parachute diving most
    Cevap: D
  • 15) Molly - - - -.

    A) is truly an adrenalin seeker
    B) is interested in all kinds of sports
    C) loves being in nature with her friends
    D) thinks extreme sports are dangerous
    Cevap: D
  • 16) Ben - - - -.

    A) likes football most
    B) is good at volleyball
    C) prefers extreme sports to others
    D) thinks basketball is adventurous
    Cevap: C
  • 17) Frank:
    I have a PC and I’m always online. I use the Net to keep in touch with my friends.
    I spend most of my time in social networking sites and I have many Internet friends from all around the world.

    Frank - - - -.

    A) never keeps in touch with his friends
    B) is connected to the Net all the time
    C) always meets his friends in person
    D) hates social networking sites
    Cevap: B
  • 18) Sally:
    I always prefer meeting my friends from school in person and I never use the Net
    to make Internet friends. I only use the Net as a translator for my English homework.

    Sally - - - -.

    A) likes making new Internet friends
    B) never uses the Net as a translator
    C) has friends from all over the world
    D) prefers face-to-face communication
    Cevap: D
  • 19) Denis:
    I use my mobile phone to speak with my classmates. I use my PC only when
    I watch films and play online games, because I think they are entertaining.

    Denis uses his PC to - - - -.

    A) have fun
    B) translate texts
    C) talk to his friends
    D) do his homework
    Cevap: A
Yorum Yap
Gönder