...................... OKULU 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. SINIF İngilizce 1. DÖNEM 1. SINAV KAĞIDI

AD-SOYAD:....................................... NO:........


sinavbak.com

  • 1) Mike: I have tickets to a show. Would you like to come?
    Karen: ……………….. I have to study.

    a) That sounds fun
    b) I’d love to but
    c) That is a great idea
    d) That would be great
    Cevap: B
  • 2) Ali: __________ ?
    Seda: I like thriller.

    A) What do you like?
    B) Do you like movies?
    C) Do you like thriller?
    D) What kind of movie do you like?
    Cevap: B
  • 3) There is a birthday party at the weekend.I think we will have lots of ________ .
    a) accept
    b) shopping
    c) excuse
    d) fun
    Cevap: D
  • 4) How about _____ after the class?
    a) go to cinema
    b) to go to cinema
    c) going to cinema
    d) that go to cinema
    Cevap: A
  • 5) We are playing volleyball. Would you like to ____ us?
    a) come
    b) go
    c) join
    d) argue
    Cevap: C
  • 6) I am fond of ____.
    a) eating vegetables
    b) eat vegetables
    c) to eat vegetables
    d) vegetables eating
    Cevap: A
  • 7) I _____ him yesterday, but he didn’t see me.
    a) see
    b) saw
    c) seen
    d) seeing
    Cevap: B
  • 8) I don’t like _____ with rude people.
    a) meeting
    b) to meeting
    c) meet
    d) for meeting
    Cevap: B
  • 9) I prefer _____ at home this weekend because I am really tired.
    a) going
    b) coming
    c) being
    d) having
    Cevap: A
  • 10) Be careful! You can ____ the water on your T-shirt.
    a) boil
    b) have
    c) sour
    d) pour
    Cevap: D
  • 11) Seda: Do you want to come to my party?
    Alexina:…………There is a tennis match on TV.

    A) Yes,sure
    B) I think so.
    C) I’m afraid.I can’t
    D) Yes,I can
    Cevap: C
  • 12) Boşluğa gelebilecek uygun ifadeyi işaretleyin:
    A:………….going to shopping mall?
    B:OK.It is a bad idea.It’s raining.

    A) Let’s
    B)Why don’t we
    C) Shall we
    D) How about
    Cevap: D
  • 13) Elif …………….goes to the cinema ,but she loves going to the theatre.
    A) now
    B) never
    C) always
    D) twice a month
    Cevap: B
  • 14) Boşluklara gelecek sözcükler hangi seçenektedir?
    Merve ………rock music but she………….to jazz music because she finds it………….

    A) likes/don’t like/energetic
    B) likes/doesn’t like/unbearable
    C) likes/doesn’t like/casual
    D) likes/don’t like/ridiculous
    Cevap: C
  • 15) I ‘d like to try snowtubing.I think it is……………………………..
    A) terrible
    B)loud
    C) casual
    D) exciting
    Cevap: D
  • 16) COUNT ON =?
    a)share the same interests
    b)get on well
    c)back up
    d)depend on
    Cevap: D
  • 17) Kemal: I'm hungry. I'll eat a hamburger. Let's go and eat together.
    Fevzi: .................... . I'm not hungry.

    A) Yes, of course.
    B) No, thanks.
    C) That's great.
    D) Sure.
    Cevap: B
  • 18) Yasemin is my true friend in the class. She ____ .
    a) always tells me a lie
    b) is like a science teacher
    c) always backs me up
    d) never supports me
    Cevap: C
  • 19) Rihanna is my favourite singer because she has ___voice
    a) an unbearable
    b) a terrible
    c) a bad
    d) an impressive
    Cevap: D
  • 20) Ahmet:Let’s go to the movie theatre tomorrow. A great thriller is on at 7 pm.
    Ashley:Great idea!......……………….
    Ahmet:Ok!I will take you at 6:30 pm

    A-I’m not feeling well.
    B- Maybe later.
    C-Will you pick me up?
    D- I have to stay at home
    Cevap: C
Yorum Yap
Gönder