Taşınıyoruz! yeni, daha güçlü ve daha çok sınavlarla mebsinavlari.com adresine taşınıyoruz.
...................... OKULU 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. SINIF İngilizce 2. DÖNEM 2. SINAV KAĞIDI

AD-SOYAD:....................................... NO:........


sinavbak.com

  • 1) ANSWER THE QUESTIONS
    What do you think about different types of music?

    Write two important inventors and their inventions:

    Cevap:
  • 2) Ece:What is your job?
    Defne: I’m an architect. I can draw house, hotel and building plans.
    Ece: Really? …………………………………?
    Defne: Since I graduated from the university.

    A) How many times have gone to university?
    B) How long have you been ?
    C) What do you want to be ?
    D) Do you like your job ?
    Cevap: B
  • 3) Kelimelerin zıt anlamlarını bulunuz.
    stingy x _________ kind x________

    a) lazy/ rude
    b) generous/ hardworking
    c) generous/ rude
    d) rude/ funny
    Cevap: C
  • 4) You should wear a sweater _____ you have flu.
    A) so that
    B) in case
    C) is
    D) am
    Cevap: B
  • 5) Amy is interested ______ learning a foreign language.
    a.in
    b. Of
    c. at
    d. on
    Cevap: A
  • 6) When I see a new word, I ___________ in the dictionary.
    a) look it up
    b) answer
    c) write it down
    d) speak
    Cevap: A
  • 7) Mandy is ________ . That is her strength.
    a) irresponsible
    b) impolite
    c) dishonest
    d) easygoing
    Cevap: D
  • 8) Teacher : Sabiha Gökçen was the firs female pilot in Turkey.
    Alican : - - - -
    Teacher : She lived with her family in Bursa until the death of her parents.

    A) Where did she live?
    B) Who were her parents?
    C) Why did her parents die?
    D) How did she become a pilot?
    Cevap: A
  • 9) Sally: You look unhappy. What happened?
    Ali: My friend fell off his bike and broke his arm.
    Sally: Really? ..... . I hope he gets well soon.
    Ali: I hope so. Thanks.

    a) That’s great.
    b) I don’t agree with you.
    c) I feel sorry for him.
    d) Congratulations.
    Cevap: C
  • 10) I . Hi, What’s wrong with it?
    II. Yes, please.
    III. My modem isn’t working.
    IV. I can repair that. Shall I have a look at it?

    Diyaloğun doğru dizilişi hangi seçenekte verilmiştir?

    A) III-I-IV-II
    B) I-III-II-IV
    C) I-III-IV-II
    D) IV-II-I-III
    Cevap: B
  • 11) Wear your sunglasses ___________
    a) in case it rains.
    b) because he tells a lie.
    c) in case it is sunny.
    d) but don’t make noise.
    Cevap: C
  • 12) A: Air pollution is a big problem for the future of the world.
    B: ………………………………………………….?
    A: We should use public transportation.

    a. What is it?
    b. What do you mean?
    c. What can we do to stop it?
    d. Can you repeat again?
    Cevap: C
  • 13) Aşağıdaki cümlelerden anlamlı bir paragraf oluşturulduğunda sıralama nasıl olur?
    (I) When he was thirty, he invented the phonograph.
    (II) Thomas Edison was born in 1847
    (III) He died in 1931
    (IV) He was interested in doing experiments as a child

    a. I-III-II-IV
    b. IV-I-III-II
    c. III-II-IV-I
    d. II-IV-I-III
    Cevap:
  • 14) Who is ….. for doing the laundry in your family?
    a. excited
    b. responsible
    c)neat
    d) organised
    Cevap: D
  • 15) Kelimelerin anlamlarını yazın
    1. flood…………………………………………………………………………
    2. homeless………………………………………………………………
    3. earthquake………………………………………………………………
    4. avalanche…………………………………………………………………
    5. disaster……………………………………………………………………
    6. crash…………………………………………………………………………
    7. knowledge………………………………………………………………
    8. dam…………………………………………………………………………
    9. breaking news………………………………………………………
    10. speed………………………………………………………………………
    11. landslide…………………………………………………………………
    12. damage……………………………………………………………………
    13. wave…………………………………………………………………………
    Cevap:
Yorum Yap
Gönder