Taşınıyoruz! yeni, daha güçlü ve daha çok sınavlarla mebsinavlari.com adresine taşınıyoruz.
...................... OKULU 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. SINIF İngilizce 2. DÖNEM 2. SINAV KAĞIDI

AD-SOYAD:....................................... NO:........


sinavbak.com

  • 1) How many tests …..in this course ?
    A) is given 
    B) give 
    C) be given 
    D) are given
    Cevap:
  • 2) My weakness is that__________.
    Cümlesini hangisi tamamlayabilir?

    A) I’m always friendly
    B) I’m always responsible
    C) I’m sometimes dishonest
    D) I’m hardworking
    Cevap: C
  • 3) Cinderella is so………that the prince falls in love with her.
    A) pretty girl
    B)beautiful girl
    C) ugly
    D)beautiful
    Cevap: D
  • 4) Serkan hasn’t written a letter ___September.
    a) for
    b) yet
    c) since
    d)just
    Cevap: C
  • 5) He prefers__________basketball _____football
    a)playing / to
    b)to play//to
    c)play//than
    d)playing//than
    Cevap: A
  • 6) C) Read the text and write True (T) or False (F)
    I am Professor Lamington. I’m working on a project about global warming. Global Warming is becoming a big danger for the world. We have to take some sensible precautions to save our world.
    I believe that everybody should do their best to stop global warming. For example, we can plant more trees and use solar energy in our lives. We should not waste water and electricity carelessly. We should turn off the electronic devices when we don’t use them. We should turn off the taps when we don’t use them. I also suggest that we should use recycled and environmentally-friendly products. These are easy but important precautions.We can stop global warming if we are more sensible.

    1) Global Warming is not a serious problem. ______
    2) We can plant more trees and use solar energy so that we can stop global warming. ______
    3) We shouldn’t turn off the electronic devices and the taps when we don’t use them. ______
    4) Professor suggests recycling products. ______
    5) We can’t do anything to stop global warming. ______
    Cevap:
  • 7)


    Cevap: C
  • 8) I’m good at __________ skills.
    a) speaking
    b) listening
    c) writing
    d) reading
    Cevap: C
  • 9) John is _____ . That is his weakness.
    a) sociable
    b) lazy
    c) careful
    d) disciplined
    Cevap: B
  • 10) The Wright Brothers ........ and .......the first aircraft successfully.
    a) designed / discovered
    b) invented/flew
    c) explored/flew
    d) designed/fixed
    Cevap: B
  • 11) Tim: We’re going on a picnic tomorrow. Why don’t you join us?
    Jim: ........ but I can’t. I have a final match at the sports centre.

    a) Of course
    b) I’d love to
    c) Sure
    d) I feel worried
    Cevap: B
  • 12) First, put a liter of water into a pot and boil it. Then put a packet of pasta in the water. Boil it about ten minutes. Stir it for a few times. Next, turn off the stove and wait for a minute. After that, take it out on a plate. Finally, mix it with your favourite tomato sauce and enjoy.

    Hangi yemeğin tarifi verilmiştir?

    A) Turkish pilaf
    B) Omelette
    C) Spaghetti
    D) Vegetable pizza
    Cevap: C
  • 13) I would like to visit New York on my holiday because----------------.
    A) ancient buildings are really fascinating
    B) Ottoman architecture is miracle
    C) I want to see the skyscrapers and the modern life
    D) I love green mountains and hiking
    Cevap: C
  • 14) I like rock music very much. I think it’s _____
    a)   terrible
    b)   casual
    c)   terrific
    d)   ridiculous
    Cevap: C
  • 15) Benjamin Franklin ………. the electricity
    a. discovered
    b. designed
    c. invented
    d. built
    Cevap: A
Yorum Yap
Gönder