...................... OKULU 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6. SINIF İngilizce 2. DÖNEM 2. SINAV KAĞIDI

AD-SOYAD:....................................... NO:........


sinavbak.com

  • 1) I like ............. when I’m on the beach.
    A) swimming
    B) learning ice-skating
    C) listening to the sound of the sea
    D) sunbathing
    Cevap: D
  • 2) It was around 3.30 p.m. There were a lot of people in the bank. I sat on a bank. Suddenly a man with mask entered the bank. The robber was short but thin. He had blue jeans, a black leather jacket and brown boots. He had thick black hair and blue eyes. The robber put the money in a black bag. Then, he ran out of the bank quickly. I think he went away by a car. I couldn't see it, but I heard the noise.
    Write ‘True’ or ‘False’. Verilen cümlelere ‘True’ veya ‘False’ olarak yazınız.

    1. The robber was tall and thin. _______
    2. The robbery happened at three-thirty. _______
    3. He put the money in a brown bag. _______
    4. He went away by a motorbike. _______
    5. The woman saw where they went. _______
    Cevap:
  • 3) Gina: .......... do you start and stop work?
    Oliver: I start work at 9:00 a.m. and stop at 6:00 p.m.

    A)Where
    B)How often
    C)Why
    D)What time
    Cevap: D
  • 4) She is .......... a tree.
    a) brushing
    b) climbing
    c) watering
    d) playing
    Cevap: B
  • 5) A lizard is a ___________.
    A) reptile
    B) mammal
    C) bird
    D) insect
    Cevap: A
  • 6) 1000____ 350 equals 650
    A) addition
    B) minus
    C) multiplication
    D) division
    Cevap: B
  • 7)


    Cevap: D
  • 8)


    Cevap: B
  • 9)


    Cevap: D
  • 10) I can sew clothes, dress, T-shirt. Who am I ?
    A)  Doctor   
    B)  Tailor
    C)Scientist
    Cevap: B
  • 11)


    Cevap:
  • 12) A mechanic .......... mend cars but he .......... put out fire.
    A) can / can’t
    B) can’t / can
    C) can / can
    D) can’t / can’t
    Cevap: A
  • 13) Soruyu tamamlayan seçenek hangisidir?

    -What does _________mean? .
    - It means to use materials again.

    A) unplug
    B) thief
    C) recycle
    D) crime
    Cevap: C
  • 14) Aşağıda Türkçeleri verilmiş olan günlerin İngilizce karşılıklarını yanlarına yazınız
    Monday, friday, Tuesday, Thursday, Wednesday,
    Saturday, Sunday

    PAZARTESİ
    SALI
    ÇARŞAMBA
    PERŞEMBE
    CUMA
    CUMARTESİ
    PAZAR
    Cevap:
  • 15) Yazılışı verilen sayıyı rakamla yazınız.
    Three million five hundred sixty seven thousand two hundred eighty one:






    Cevap:
Yorum Yap
Gönder