Taşınıyoruz! yeni, daha güçlü ve daha çok sınavlarla mebsinavlari.com adresine taşınıyoruz.
...................... OKULU 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6. SINIF İngilizce 2. DÖNEM 2. SINAV KAĞIDI

AD-SOYAD:....................................... NO:........


sinavbak.com

  • 1) I usually …….. to bed at 10 o’clock but I ……….to bed at 11 last night.
    A) went / go
    B) go / will go
    C) go / went
    D) go / go
    Cevap: C
  • 2) She _________ on holiday last summer.
    a) goes
    b) go
    c) went
    d) goed
    Cevap: C
  • 3) I ____ last Saturday but I didn’t ____ last Sunday.
    a) did work / work
    b) didn’t work / didn’t work
    c) work / worked
    d) worked / work
    Cevap: C
  • 4) Boşlukları verilen cümlelerle doldurunuz

    ( Where are you at the moment? / What is your name? / What are you doing? / What is the person doing now? )

    Officer: Hello! Officer Nick is speaking.
    Angel: Hello! I... I need your help. Somebody wants to break into our house.
    Officer: (1)______________________________
    Angel: It's Angel Wind.
    Officer: (2) _______________________________
    Angel: In the living room.
    Officer: (3) _______________________________
    Angel: We are doing homework.
    Officer: (4) _______________________________
    Angel: I think he is at the window. Oh, no! He is walking to the door. I can hear his foot steps.
    Officer: Keep calm and stay on line. The police will be there in a few minutes.
    Cevap:
  • 5) Açıklaması verilen meslekleri yazınız .
    1.He/she looks after people when they are ill. _ _ _ _ _ _
    2. He/she drives people to different places. _ _ _ _ _ _
    3. He/she teaches new things to students at school. _ _ _ _ _ _ _
    4. He/she cooks dishes in a restaurant, hotel or cafeteria. _ _ _ _
    5. He/she flies the plane. _ _ _ _ _
    Cevap:
  • 6) They were by the seaside.
    They..............beach volley.

    A) went
    B) did
    C) stayed
    D) played
    Cevap: D
  • 7) Aşağıdaki rakamlardan hangisinin yazılışı yanlış verilmiştir? 
    a) 87.500 – eighty-seven thousand and five hundred 
    b) 310.000 – three hundred thousand and ten 
    c) 3.000.000 – three million 
    d) 25.000 – twenty-five thousand
    Cevap: B
  • 8) Fourteen divided by seven equals two
    A) 14X2=2
    B) 14X7=2
    C) 14-12=2
    D) 14+2=2
    Cevap: B
  • 9)


    Cevap: B
  • 10)


    Cevap: A
  • 11)


    Cevap: B
  • 12) Alice: Were you at the concert last night?
    Kate: ___. They___ our favourite songs

    A) Yes,I do / saw
    B) No,I wasn’t / sing
    C) No,he wasn’t / sang
    D) Yes,we were / sang
    Cevap: D
  • 13) –What can you do?
    -.................
    -Are you a pilot?
    - Yes, I’m. I love flying through the big blue sky.
    It’s amazing.

    A) I pull out teeth.
    B) I put on my apron.
    C) I’m making a survey.
    D) I can fly people and cargo.
    Cevap: D
  • 14) Sorular ile Cevapları Eşleştiriniz
    _______ How many people were there in the bank?
    _______ When did the robbery happen?
    _______ Did the woman see where they go?
    _______ What did he wear?
    _______ What was he like?
    a. At 3.30pm
    b. He had black hair and blue eyes
    c. No, she didn’t.
    d. He wore blue jeans and black jacket.
    e. There were a lot of people.
    Cevap:
  • 15) We _______________ Culture Museum last weekend.
    a)stayed
    b)picked
    c)learned
    d) visited
    Cevap: D
Yorum Yap
Gönder