...................... OKULU 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 4. SINIF İngilizce 2. DÖNEM 2. SINAV KAĞIDI

AD-SOYAD:....................................... NO:........


sinavbak.com

  • 1) Fill in the blanks with “ some - a lot of “
    1- There are __________ apples.
    2- There are __________ tomatoes.
    3- There are __________ strawberries.
    4- There is __________ orange juice .
    5- There is __________ cheese.
    Cevap:
  • 2) Aşağıdaki cümlelerde anlatılmak istenen mesleği yuvarlak içine alınız
    1. I work at a Veterinary Clinic. VET / TEACHER 2. I like animals. FARMER / STUDENT 3. I like helping people. COOK / POLICEMAN 4. I like examining patients. PILOT / DOCTOR 5. I like teaching students. TEACHER / VET 6. I work at a Fire station. FIREMAN / COOK 7. I work at Airport. DENTIST / PILOT 8. I work at a Restaurant. NURSE / COOK 9. I work on Farm. FARMER / SINGER 10. I work in a Dance school. DANCER / POLICEWOMAN
    Cevap:
  • 3) Aşağıdaki kelimelerin anlamlarını yazınız
    Soğuk = ………….
    Güneşli = ………….
    Karlı = ………….
    Rüzgarlı = ………….
    Cevap:
  • 4) Mevsimlerin anlamlarını yazınız.
    Autumn= ..................
    Winter=................
    Spring=...............
    Summer=.....................
    Cevap:
  • 5) Aşağıdaki cümlelerin Türkçesini yazınız.
    *Suyu dök

    *Elmayı soy

    *Çorbayı karıştır:

    *Şişeyi çalkala:

    *Kitabı oku:
    Cevap:
  • 6) Aşağıdakilerden hangilerinde kişisel özellikler verilmiştir?
    1. He has moustache
    2. He is rude
    3. She is short
    4. She is tall
    5. She has blue eyes

    a. 1 ve 2
    b. 2,4 ve 5
    c. Sadece 2
    d. 4 ve 5
    Cevap: C
  • 7) Biraz süte ne dersin?" sorusu nasıl sorulur?
    a.Do you drink milk?
    b. What about some juice?
    c. What about some milk?
    d. You milk?
    Cevap: C
  • 8) Kısa ve kıvırcık saçlı bir erkeği nasıl tarif ederiz?
    a. He has short wavy hair
    b. He has long curly hair
    c. He has short straight hair
    d. He has short curly hair.
    Cevap: D
  • 9) Uzun ve dalgalı saça sahip bir kızı nasıl tarif edebiliriz?
    a. She has long wavy hair
    b. He has long curly hair
    c.She has short straight hair
    d. She has long straight hair
    Cevap: A
  • 10) "What is the weather like in winter?" sorusuna hangisiyle cevap verilebilir?
    a. It is hot and sunny in winter
    b. It is cold and and snowy in winter
    b. It is warm and rainy in winter
    d. It is cool and sunny in winter.
    Cevap: B
  • 11) Aşağıdaki cümleler doğru ise “True”; yanlış ise “”False” işaretleyiniz.
    A monkey is a farm.
    ① True ②False
    A rabbit has gottwolegs.
    ① True ②False
    A dog has twoears, twoeyes an donetail.
    ① True ②False
    A bird has gotnoear.
    ① True ②False
    Cevap:
  • 12) Aşağıdaki soruları cevaplayınız.
    1)Where do you work?

    2)What do you do?
    Cevap:
  • 13) Aşağıdaki kelimelerin Türkçelerini altlarına yazınız.
    SHY/Hardworking
    LAZY/Energetic
    KİND /NİCE
    CHERRFUL/Rude
    UGLY/Funny
    BEATİUFUL
    Cevap:
  • 14)


    Cevap: C
  • 15)


    Cevap: C
  • 16)


    Cevap: C
  • 17)


    Cevap: D
  • 18) What are the winter months?
    a) December - January –February
    b) March – April – May
    c) September – October – November
    d) June – July – August
    Cevap: A
  • 19) Where are you from?
    a- She is from Muğla
    b- I’m ten years old.
    c- I have got a sister.
    d- I am from Gaziantep
    Cevap: D
  • 20) Aşağıdaki cümleleri Türkçeye çeviriniz..
    1. Hello ,I am Cansu. Today is my birthday. My birthday is in March.
    ………………………..
    2. What is the weather like in winter ? It is cold and snowy
    ……………………….
    3. My father is forty-one years old. He has got a big nose. His eyes are blue.
    ……………………………
    4. My teacher has got long hair and green eyes. She is medium height. Her shoes are Brown.
    …………………………………………
    Cevap:
Yorum Yap
Gönder