...................... OKULU 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5. SINIF İngilizce 1. DÖNEM 2. SINAV KAĞIDI

AD-SOYAD:....................................... NO:........


sinavbak.com

  • 1) Match the questions with answers. (Soruları cevaplarla eşleştiriniz.)
    a. I'm fine.
    f. English.
    b. I'm from Gaziantep.
    c. My name is Ahmet.
    d. I'm 10 years old.
    e. Maths.

    1. What is your name? (......)
    2. Where are you from? (......)
    3. How are you? (......)
    4. What is your favorite lesson? (......)
    5. How old are you? (......)
    6. What nationality are you? (……)
    Cevap:
  • 2) Group the words.(Verilen kelimeleri gruplandırınız.)
    Chinese – Spain – Turkish– Spanish – Turkey – China –

    COUNTRY

    NATIONALITY
    Cevap:
  • 3) Which lesson is it?

    APhysical Education
    B.Science
    C.Art
    D.Turkish
    Cevap: A
  • 4) I can speak English, Japanese and Chinese.My favourite lessons are Maths and Science.”

    How old is Yumatu?

    a. He is from Japan.
    b. He is Japanese.
    c. He is Yumatu
    d. He is 10 years old.
    Cevap: D
  • 5) Deniz: ……………… does Ece get up?
    Ferit: ………… six o’clock.

    a) What / On
    b) Where / On
    c) What time / At
    d) How many / At
    Cevap: C
  • 6) Elif: …………… is the post office?
    Beren: Go straight ……… and turn right.

    a) When / up
    b) How / down
    c) Where / ahead
    d) What / past
    Cevap: C
  • 7) My sister has a hobby. She likes ……………………………………

    a) playing chess
    b) camping
    c) taking photos
    d) reading book
    Cevap: B
  • 8) Ayla: ………… you play the piano?
    Berk: No, but my sister …………… .

    a) Are / is
    b) Do / don’t
    c) Does / do
    d) Can / can
    Cevap: D
  • 9) Aşağıdaki kelimeler gruplandırıldığında hangisi bu grubun dışında kalır?
    a) headache
    b) pain-killer
    c) earache
    d) backache
    Cevap: B
  • 10) Seçeneklerdeki yanlış şıkkı seçiniz.
    a) go – to school
    b) play – television
    c) listen – to music
    Cevap: B
  • 11) What time is it?

    a) It is two o’clock.
    b) It is half past two.
    c) It is a quarter to three.
    d) It is four o’clock.
    Cevap: D
  • 12)


    Cevap: B
  • 13)


    Cevap: A
  • 14) What is the capital of the England?
    A) Washington
    B) London
    C) Madrid
    D) Ankara
    Cevap: B
  • 15) There are a lot of books in a________
    A) Bakery
    B) Bank
    C) Library
    D) Market
    Cevap: C
  • 16) It is ten to nine a.m.
    Aşağıdakilerden hangisi saatin yazılışıdır?

    A) 8:10
    B) 8:50
    C) 9:10
    D) 8:45
    Cevap: B
  • 17)


    Cevap: C
  • 18) Complete the sentences with the sentences in the box

    Get well soon
    You’re welcome
    What’s the matter with you?


    Alice : Hello Mary, You look bad. …………………………………………………
    Mary : Hello Alice, I don’t feel well. I have a cold.
    Alice : Oh dear. ………………………………………………….
    Mary : Thank you.
    Alice : …………………………………………………
    Cevap:
  • 19) Aşağıdaki cümlelerde koyu renk kelimelerden doğru olanı yuvarlak içine alınız.
    1.I get up /gets up early every morning.
    2.Meltem watch / watches TV every evening.
    3.They don’t / doesn’t do their homework.
    4.Nil and Aynur play / plays tennis on Sundays.
    5.Do / does your mother brush her teeht?
    Cevap:
  • 20) Write only six words in each columns.


    Cevap:
Yorum Yap
Gönder